CUM AJUNG LA FESTIVAL ?


Cum poti ajunge:

Masina si motocicleta: Razboieni este situat pe E58

Avion: Cel mai apropiat aeroport este Aeroport Iasi, la 48 km. Pentru mai multe detalii, poti vizita www.aeroport.ro

Tren: Statie la Targu Frumos; Pentru mai multe informatii, poti vizita www.infofer.roIasi – Pascani: Intertrans are curse din 20 in 20 minute in intervalul orar 6 am – 8 pm. Plecarea din Iasi va fi de la Autogara Transbus Codreanu si microbuzele pot opri in dreptul hotelului Coroana de la intrarea in Razboieni dinspre Iasi. In cazul in care vor fi mai multe solicitari, se vor suplimenta locurile sau cursele.

Aceasta companie efectueaza curse si pe ruta Iasi – Suceava.

http://intertranscompany.autogari.ro/

Bacau – Roman - Iasi: Bronson efectueaza curse in mod regulat din 30 in 30 minute pe aceasta ruta. Primul microbuz pleaca din Bacau la 5 am, iar ultimul din Iasi (Autogara Transbus Codreanu) la 7.50 pm. In cazul in care se vor efectua mai multe rezervari atat in timpul programului curent, dar si in afara acestuia, Bronson poate suplimenta numarul de locuri sau de curse.

Telefon: 0722.588.557

http://www.bronsoniasi.ro/

Piatra Neamt – Roman – Iasi: Fyatrans opereaza curse pe aceasta ruta, primul microbuz pleaca din Piatra Neamt la 6.45 am, iar ultimul din Iasi la 6.00 pm. In cazul in care se vor efectua mai multe rezervari atat in timpul programului curent, dar si in afara acestuia, Fyatrans poate suplimenta numarul de locuri sau de curse.

Telefon: 0755.121. 554

www.fyatrans.ro

Parcare


Iti recomandam sa ajungi devreme, pentru a nu pierde timp cu parcarea.

Important:

Va rugam sa parcati masina in zona destinata parcarii. Nu blocati drumul european sau comunal, pentru a lasa libere caile de acces masinilor speciale si cele ale pilotilor.

Locurile de parcare nu sunt proprietatea organizatorilor Magia Baloanelor. Magia Baloanelor nu asigura paza acestora si nu isi asuma responsabilitatea in caz de daune sau furt asupra oricarui vehicul sau bun aflat in aceste zone.