CUM AJUNG LA FESTIVAL ?


Cum poți ajunge:


Mașina și motocicleta: Războieni este situat pe E58;

Avion: Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Iași, la 48 km. Pentru mai multe detalii, poți vizita www.aeroport.ro

Tren: Stație la Târgu Frumos; pentru mai multe informații, poți vizita www.infofer.ro


Mai jos aveți câteva variante de transport cu microbuzul. Pentru a fi siguri de acuratețea informațiilor, vă recomandăm să contactați direct companiile care operează aceste rute.


Iași – Pașcani: Intertrans are curse din 20 în 20 minute în intervalul orar 6 am – 8 pm.Plecarea din Iași va fi de la Autogara Transbus Codreanu și microbuzele pot opri în dreptul hotelului Coroana de la intrarea în Războieni dinspre Iași. În cazul în care vor fi mai multe solicitări, se vor suplimenta locurile sau cursele.

Această companie efectuează curse și pe ruta Iași – Suceava.

http://intertranscompany.autogari.ro/

Bacău – Roman - Iași: Bronson efectuează curse în mod regulat din 30 în 30 minute pe această rută. Primul microbuz pleacă din Bacău la 5 am, iar ultimul din Iași (Autogară Transbus Codreanu) la 7.50 pm. În cazul în care se vor efectua mai multe rezervări atât în timpul programului curent, dar și în afara acestuia, Bronson poate suplimenta numărul de locuri sau de curse.

Telefon: 0722.588.557

http://www.bronsoniasi.ro/

Piatra Neamț – Roman – Iași: Fyatrans operează curse pe această rută, primul microbuz pleacă din Piatra Neamț la 6.45 am, iar ultimul din Iași la 6.00 pm. În cazul în care se vor efectua mai multe rezervări atât în timpul programului curent, dar și în afara acestuia, Fyatrans poate suplimenta numărul de locuri sau de curse.

Telefon: 0755.121. 554

www.fyatrans.ro

Parcare


Îți recomandăm să ajungi devreme, pentru a nu pierde timp cu parcarea.

Important:

Vă rugăm să parcați mașina în zona destinată parcării. Nu blocați drumul european sau comunal, pentru a lăsa libere căile de acces mașinilor speciale și cele ale piloților.

Locurile de parcare nu sunt proprietatea organizatorilor festivalului Magia Baloanelor. Organizatorii festivalului nu asigură paza acestora și nu își asumă responsabilitatea în caz de daune sau furt asupra oricărui vehicul sau bun aflat în aceste zone.

Ține minte unde ai parcat întrucât noaptea ar putea fi dificil să găsești mașina (o lanternă ar putea fi utilă).