Donator entuziast

Ideea festivalului a pornit din pasiune și dorința de a promova zborul cu balonul cu aer cald, și nu oricum, ci printr-un festival inedit și neconvențional; vizitatorii au ocazia să se familiarizeze și să afle curiozități despre această activitate atât de puțin cunoscută în România.

Vei putea admira lansarea spectaculoasă a baloanelor, te vei bucura de activități, ateliere, muzică de calitate și o atmosferă de voie bună. Pentru a fi accesibil tuturor, familii cu copii, tineri, bătrâni, locuitori din comună și turiști din țară, intrarea la festival, și anul aceasta, va fi liberă.

Daca vrei sa susții organizarea festivalului, poți face o donație minimă de 10 lei; noi îți oferim o brățară Magia baloanelor, care să îți aducă aminte că faci parte din crearea magiei și că împreună dezvoltăm comunitatea în care trăim.

Îți mulțumim că te implici și te așteptăm să trăim o experiență magică cu zâmbete largi și voie bună.

Primaria Ioan Neculce
Primaria Ioan Neculce

Participant cu stand

Dacă știi să faci mâncare gustoasă, ai produse migălos și cu drag lucrate, ai activități interesante sau produse și servicii de care publicul ar beneficia în mod direct, ia-ți cel mai mare zâmbet și vino să te distrezi împreună cu vizitatorii noștri.

Vreau să mă implic

Artist

Dacă ai o idee creativă sau un talent artistic prin care poți îmbogăți programul festivalului, te rugăm să ne scrii și noi ne vom da tot interesul să îl facem cunoscut.

Vreau să mă implic
Primaria Ioan Neculce
Primaria Ioan Neculce

Voluntari

Înscrierile se vor face prin intermediul unui formular care se va activa pe site la începutului lunii martie. Urmărește-ne pe site și pe Facebook, unde te vom ține la curent cu noutățile.

*Varsta minima: 16 ani impliniti pana la 1 ianuarie 2019.

Îți multumim că dorești să faci parte din crearea magiei!